2011. február 19., szombat

Kicsik és nagyok

Előszöris egy hatalmas bocsánatkéréssel tartozom az olvasóknak, hogy így elhanyagoltalak benneteket az utóbbi időben, de most ismét itt vagyok és szeretnék nektek bemutatni két-három alkotást, melyek igen aprólékos munkával készültek és minden vonásukban igazán különlegesek!

Tovább bővítettem Matrjoska kollekciómat, ezúttal a medálhoz fülbevaló is kapható Meska boltomban.
 Ez a cicacsalád (medál és fülbevalók) Gitta megrendelésére készült. Mivel a medálkészült el hamarabb és már akkor jócskán fejtörést okoztak az apró részletek, igazi kihívást jelentett Gitta kérésére 2 kiscicás fülbevalót készíteni. De mondhatom, hogy megérte, mert a megrendelő azóta is boldogan viseli, én pedig örülök, hogy jó helyre kerültek!

 Ugyan az alábbi ékszer sem a kicsikhez, sem a nagyokhoz nem tartozik, mégis bemutatnám Nektek, a korábban készült katicás fülbevaló ihlette, immár lábak nélkül kerültek hajcsat alapra.
Illetve végezetül egy szolgálati közlemény: előreláthatólag az oldalamon futó JÁTÉK határidejét meghosszabbítom, amennyiben nincs kifogásotok ellene, kb. még egy hónapot adnék az olvasóknak, hogy jelentkezzenek és elnyerhessék a hamarosan bemutatásra kerülő ajándék ékszereket!

3 megjegyzés:

  1. Jaj, ezek a cicák ennivalók, meg a katicák is :o)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Bea! nagyon örülök, hogy tetszenek a cicák és a katica...élőben egyébként sokkal de sokkal jobban mutatnak, még édibbek! :-)
    U.i.: köszönöm nevezésed a játékra illetve a népszerűsítését a blogodon!

    VálaszTörlés
  3. nagyon édik a katicák.
    a játék megy még vagy még egy hónap?

    VálaszTörlés