2011. január 7., péntek

Gyurma állatkák

Ígértem, hogy bemutatom nektek eddigi munkáimat (blogom előtt készültek azaz b.e. :-) ), szeretném, ha megismerkednétek velük, majd jöhetnek az újak! Ezúttal a gyurma állatkák kerülnek előtérbe. Majd a következő napokban bemutatom nektek,mivel is kísérletezek mostanában. Meskára még nem töltöttem fel őket, de annyit elöljáróban, hogy új rózsakészítési technikával gyakorlatozom. Következő bejegyzésemben bemutatom a rózsáimat: a régieket és az újakat:-)

És most jöjjenek a gyurma élőlények:


Első munkáim közé tartozik ez a kis katica, először volt csápja is, majd az egyik letört és azt követte a másik...:-( Beláttam, nem volt valami stabil megoldás, de az nyugtat, hogy ha nem nálam, akkor a postásnál tuti letört volna. Úgyhogy maradtam a csáptalan fajtánál, a lábak viszont jól bírják, eddig még nem volt rájuk panasz!


Megrendelésre készítettem a kis mosómacikat, nagy kihívás volt. Először 3D-ben próbáltam megoldani a dolgokat, de a mosómaci test feladta a leckét. Így lett kicsit laposabb, sztem cuki, hipnotikus mosómaciszemekkel:-)


Macska-mániás vagyok. 2009 karácsonyán kaptam meg Diego-t, majd 2010 tavaszán hozzánk került Fabio és Mirtill. Igazából csak Fabio-t akartuk, mer úgy néz ki mint a viszkasz-cica, de ha lehet macskára ilyet mondani, borzalmas stílusa van. Ezért őt kísérte Mirtill, a legkezesebb kiscica akivel találkoztam. Ő ihlette ezt a medált, ami egy csereakció során már meg is találta új gazdáját!

3 megjegyzés:

  1. Imádom a mosómacikat (furcsa, ezt már elküldtem egyszer és mégsem jelent meg) !!!! Annyira aranyosak...!

    VálaszTörlés
  2. Örülök nagyon, hogy tetszik! Tervezem, hogy majd készítek pandamacit is hasonló design-ban. Amint kész lesz, megmutatom! Én is jártam már így, pont a Te blogodnál, hogy azt hittem elküldtem a megjegyzést aztán mégsem volt sehol. Friss bloggerek vagyunk, még bele kell rázódnunk :-D

    VálaszTörlés
  3. Szia!:)
    Mi még nem ismerjük egymást, csak most találtam rád a neten:)
    Ezek a mosómacik nagyon aranyosak:) Teljesen beléjük szerettem:) Remélem hamarosan láthatjuk a pandákat is:)
    Ha gondolod nézz be hozzám:)
    www.fimoomania.blogspot.com

    VálaszTörlés