2011. január 19., szerda

Farsangi hangulatban

Jó lenne egyszer eljutni Velencébe a karneválra, de idén is csak egy álom marad. Talán jövőre. Amíg álmodozok addig viszont farsangi hangulatú ékszerek jönnek ki kezem alól, mint például ez a nyaklánc is:

 


Nálunk már mindenki ezerrel készül a farsangra: városunkba látogatnak a busók, anyukám már nem bírt várni és megsütött egy dézsa fánkot, illetve várjuk a jó időt.
Aki hasonlókon megy át, remek viselet lehet ez az egyedi kék álarcot ábrázoló medál, melyet süthető gyurmából készítettem és csillámporral illetve fapálcika fogóval tettem még látványosabbá. Az álarcról "lespóroltam" az akasztót, hiszen adja magát a medál, hogy a szemnek kivágott résen fűzzük át a láncot. A medálhoz tartozik a kb. 40 cm-es aranyszínű lánc is. Meskán már elérhető a nyaklánc, kérésedre akár más színekben is elkészítem!

Tudom, hogy még mindig nem egy szépségdíj-nyertes a blogom, de azért igyekszem fejleszteni. Útjára indítottam egy mini közvéleménykutatást, melyből azt szeretném leszűrni, hogy jó úton haladok-e, mire van igény, esetleg a kívánságok irányába terelgetni jövőbeni kreatív munkámat. Ezúton is nagyon köszönöm, ha időt szánsz a szavazásra!

Már láttatok hasonlókat, de íme néhány új rózsa.
Mostantól nyakláncként árusítom őket, ami azt jelenti, hogy hozzá színben harmonizáló organza szalagot mellékelek (melyet a kért méretre vágok illetve kapoccsal látom el a végét).  Remélem, elnyerik tetszéseteket!





A bejegyzésem végén általában rávilágítok jövőbenimunkámra, kis kedvcsinálónak szánom, hogy legközelebb is visszalátogassatok!
- bemutatom nektek két nagyon kedves újdonsült ismerősömet (én szívesebben hívnám őket barátnőnek), akik rengeteget segítettek abban, hogy most itt vagyok és alkotok.  Kilétüket hamarosan felfedem ;-)
- még január 31.-e előtt jövök a versenykiírással, jön a játék!
- tervezem egy Facebook oldal létrehozását, ahova mindenkit szeretettel várok aki kedveli termékeimet!
- illetve ha megszáll az ihlet, jövök az épp aktuális bemutatnivalóval :-)

4 megjegyzés:

  1. Jaj, olyan szépek a rózsáid és nagyon ötletes lett a farsangi nyaklánc is!! :) Sok-sok szépséget MÉÉÉG :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Barbi,mindig nagyon jól esnek az elismerő szavak Tőled! Mindig izgalmas olyan dolgot kipróbálni, amihez hasonlót még nem gyártottak gyurmából, nincs viszonyítási alap, ilyen munkám volt az álarc. Szeretném majd az álarc-szériát bővíteni, legközelebb talán melegebb színekben. Az agyam pedig állandóan azon jár, hogy mi legyen a következő megformázandó! Úgyhogy ígérem, jönni fognak szépen sorban a szépségek!

    VálaszTörlés
  3. Olyan jó, hogy ilyen nagy kedvvel alkotsz!!!
    Drága Petra, kukkold meg a blogom, vár Téged is egy díj!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm-köszönöm a díjat! Annyira örülök neki, ez az első blogos díjam. Nagyon nagy örömöt okoztál vele, rohanok is olvasom mik a további teendők!

    VálaszTörlés