2011. január 30., vasárnap

Blog nyitó JÁTÉK!!!

És íme a már jól beígért, várva várt játék. Nagyon szeretném nektek megköszönni, hogy figyelemmel kíséritek, követitek a blogomat, ígérem, hogy a jövőben is igyekszek érdekes alkotásokkal és blogbejegyzésekkel kijönni., illetve üdvözöllek blogomban, amennyiben most látogatsz el először hozzám!
Már alig vártam, hogy indíthassam a játékot...annyira, hogy elhatároztam: két nyeremény is kisorsolásra kerül!

Akár mindkettőn indulhattok, dupla eséllyel a nyereményekért!

Következzék tehát a játékkiírás:

Játék nr. 01 :-)
Nyeremény: egy rózsás szett (amely áll egy pár fülbevalóból és egy nyakláncból)
És mit kell tennetek, hogy megnyerhessétek?
- kérlek, tedd ki a játékfelhívást blogodra és/ vagy Facebook-odra, hogy minél többen értesülhessenek róla!
- ezután hagyj egy megjegyzést ennél a blog bejegyzésnél, hogy szeretnél részt venni a játékban, majd írd le, hogy eddigi bemutatott munkáimból melyiket szeretnéd látni, lépésről lépésre bemutatva. (azt az ékszert, melyről legtöbben szeretnétek lerántani a leplet, a játék végeztével blogomban bemutatom)

Játék nr. 02 :-)
Nyeremény: egy bohókás, figurás ékszer (ez még egyenlőre legyen meglepetés, később bemutatom blogomban)
A második nyereményt pedig blog követőim közt fogom kisorsolni, ezzel meghálálva, hogy örömmel olvassátok közel egy hónapja indított blogomat. (Itt mindenki indul nyereményért aki blogom kezdetétől a játék határidejéig követőmként jelenik meg blog oldalam alján)

Mindkét játékra a jelentkezési határidő: 2011. március 7. (éjfél)

Ezúton is köszönöm szépen a részvételeket és sok sikert kívánok mindenkinek!

12 megjegyzés:

  1. Szia Petra! Sajnos nem vagyok fent facebook-on, meg a blogom is csak "indulgat", úgyhogy nem tudom reklámozni a játékodat ezeken. De azért majd terjesztem :):):) Nekem a rózsás ékszereid tetszenek, főként az "új típusúak", ilyet még sehol máshol nem láttam, csak nálad! Őket szeretném, ha lépésről lépésre bemutatnál :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Petra!
    En is jelentkeznek a jatekodra. A rozsaid nagyon szepek, erdekelne Te hogyan rakosgatod a szirmokat. En magam is szeretek keszteni rozsat, vagy barmilyen viragot. Hatha eszmet cserelhetunk. Ugyes vagy!
    Termeszetesen kiteszlek a blogomba :)
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  3. Szia Petra! Én is szeretnék jelentkezni a játékra :o) kiteszlek a blogomon

    VálaszTörlés
  4. Szia Petra!:)
    Én is szeretnék részt venni a játékodon!A blogomba kitettem a felhívást!Én a mosómacis fülbevaló leírását szeretném látni!:)
    Köszi!:)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Dorka, Inky, Bea, Gréti! Nagyon szépen köszönöm nevezéseteket a játékra, illetve hogy blogotokra/ Facebookra kirakva népszerűsítitek:-)
    Illetve egy kis ösztönzés annak, aki még nem jelentkezett: a játék nr. 2 nyereménye vagy egy katicás hajcsat vagy egy Matrjoska baba medál lesz! Sok szerencsét kívánok mindenkinek és várom a további jelentkezéseket!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Petra, szívesen játszom veled, mert tetszenek az ékszereid! NAgyon klassz a matrjoska is, de a rózsás szettért indulnék. Ha nem baj, elviszek egy képedet, mert azt nem találtam:)
    Köszönöm!
    Merci

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Én is jelentkeznék a játékra, szívem szerint a katicás hajcsatot nyerném meg... facebook-on megosztom... esetleg link cserében benne lennél? én is meska tag vagyok ;)

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok! Nagyon örülök, hogy ilyen szépen gyülekezünk a játékra! Köszönöm szépen ezúton is az új játékos kedvű blog olvasóknak :-) Merci, nyugodtan vigyél képet, igen, ez valóban lemaradt a játékból, de mentségemre szóljon, hogy még tanuló blogger játékhirdető vagyok :-) Loinaar, szívesen reklámozom Meska boltod, ezügyben kérlek írj nekem egy e-mailt a kicsipet@gmail.com - ra és itt megbeszélünk mindent! Rohanok is benézni Loinaar boltjába. Addigis jelentkezzetek a játékra és figyeljétek folyamatosan frissülő blogomat!

    VálaszTörlés
  9. szija, én is jelentkeznék:)
    leginkább a rózsás medál elkészítési módját látnám szívesen lépésről lépésre:)

    VálaszTörlés
  10. Szia szia!
    Én is jöttem játszani! Kitettelek a blogomba.
    Én a rózsás leírást látnám szívesen.

    VálaszTörlés
  11. a mosómacis nekem is tetszik, kitettelek :)

    VálaszTörlés
  12. Én is a rózsára lennék leginkább kíváncsi, de bármi mást is szívesen megnéznék! :)

    VálaszTörlés